0
Manifesta Biennial
Manifesta 14 Prishtina Mediated Tours
Eksperiencat - Prishtina

We invite you to join our mediators for one of our five available tours.

Each tour is 90-minutes long and involves sharing, listening, and telling each other stories triggered by the artistic and urban interventions, exploring how they can transform our common experience and collectively envision the public space and future of Prishtina
Mediation Tours: 50.00€
Shto në shportë
Lista e pjesëmarrësve:
Mediation Tours
1001
ANNA PIRRI VALENTINI
F
1002
ANNA PIRRI VALENTINI
F
1003
YVONNE SIEGMUND
F
1004
TEST ARDALL
M
1005
ANNA PIRRI VALENTINI
F
1006
ANKE WIEDMANN
F
1007
ANKE WIEDMANN
F
1008
SEDA NIGBOLU
F
1009
SEDA NIGBOLU
F
1010
ALISSA BOSS
F
1011
FANNY TAUSENDTEUFEL
F
1012
RITA KUNERT
F
1013
TEST ARDALL
1014
TILMAN GRUNE
1015
CLAUDIA MAX
1016
TILMAN GRUNE
1017
CLAUDIA MAX
1018
TILMAN GRUNE
1019
CLAUDIA MAX
1020
MARTINE SEEDORFF
1021
DANIEL FRUTIG
1022
DANIEL FRUTIG
1023
DANIEL FRUTIG
1024
DANIELA BRUGGER
1025
HARUHIRO ISHITANI
1026
LINNéA MEINERS
1027
GAIL KIRKPATRICK
1028
GAIL KIRKPATRICK
1029
GAIL KIRKPATRICK
1030
LIVIO BUCHWE
1031
ALKAN CER
1032
ERNST HILGER
1033
ERNST HILGER
1034
ERNST HILGER
1035
LAURA-ELENA BECKER
1036
ALEXANDER STELZ
1037
DAVID CASANOVAS TATXE
1038
KAI HECHELTJEN
1039
MAX MARSCHNER
1040
GRIET VAN DE VELDE
1041
GRIET VAN DE VELDE
1042
CHRISTINE KOBLITZ
1043
URBAN LAB
1044
URBAN LAB
1045
ANNUNCIATA VON TREU
1046
ANNUNCIATA VON TREU
1047
ANNUNCIATA VON TREU
1048
ANNUNCIATA VON TREU
1049
ANNUNCIATA VON TREU
1050
ANNUNCIATA VON TREU
1051
ANNUNCIATA VON TREU
1052
ANNUNCIATA VON TREU
1053
WILLEM TICHELAAR
1054
MONIQUE HEMMINK
1055
MONIQUE HEMMINK
1056
PHILIP CICHOCKI
1057
RREZE GECAJ
1058
CéLINE BRUNKO
1059
MATTHIAS PAETZOLD
1060
MATTHIAS PAETZOLD
1061
MATTHIAS PAETZOLD
1062
KIRA WIECKENBERG
1063
NICOLE JANATA
1064
NICOLE JANATA
1065
NICOLE JANATA
1066
NICOLE JANATA
1067
NICOLE JANATA
1068
SUSAN BIENFAIT
1069
SUSAN BIENFAIT
1070
MARIJANA GRANDITS
1071
MARIJANA GRANDITS
1072
MARIJANA GRANDITS
1073
MARIJANA GRANDITS
1074
MARIJANA GRANDITS
1075
MARIJANA GRANDITS
1076
MARIJANA GRANDITS
1077
SAFET DEMIRI
1078
ANN RIEDL
1079
SABRINA HALKIC
1080
OSMAN DJAJADISASTRA
1081
FRAUKE ZABEL
1082
FRAUKE ZABEL
1083
FRAUKE ZABEL
1084
FRAUKE ZABEL
1085
IRIS BRAHMS
1086
WOLFRAM HöHNE
1087
WOLFRAM HöHNE
1088
WOLFRAM HöHNE
1089
EDIT ODERBOLZ
1090
KAROLINA SOBEL
1091
KAROLINA SOBEL
1092
STEPHANIE SCHUITEMAKER
1093
ANNETTE MAECHTEL
1094
MELANIE HUMANN
1095
ANNETTE MAECHTEL
1096
MICHELANGELO BUZZI
1097
ALEXANDRA MARKL
1098
GABRIEL RüHLE
1099
PENELOPE DU JEU
1100
JOHANNES HEDINGER
1101
JOHANNES HEDINGER
1102
JOHANNES HEDINGER
1103
JOHANNES HEDINGER
1104
PATRICIA RESTREPO
1105
PATRICIA RESTREPO
1106
PATRICIA RESTREPO
1107
PATRICIA RESTREPO
1108
PATRICIA RESTREPO
1109
SOPHIE SCHäFER
1110
SOPHIE SCHäFER
1111
NICOLAS WIEëRS
1112
NICOLAS WIEëRS
1113
TANJA GURKE
1114
TANJA GURKE
1115
TANJA GURKE
1116
ANNE BRITTING
1117
MARKUS WIDMER
1118
EVA SEILER
1119
EVA SEILER
1120
HEIKE BARANOWSKY
1121
HEIKE BARANOWSKY
1122
HEIKE BARANOWSKY
1123
KATRIN HORNEK
1124
KATRIN HORNEK
1125
KATRIN HORNEK
1126
MIRIAM BANKIER
1127
GILLES NOYER
1128
KATRIN HORNEK
1129
MELANIE HUMANN
Ky projekt është zhvilluar me mbështetje të:
Shërbimi i pagesave online mundësuar nga:
  Tiketa për aktivitetin [X]  
Duke përdorur KosovoPass.com ju pajtoheni me kushtet e përdorimit dhe politikat tona të Cookies. Cookies përdoren me qëllim të personalizimit të përmbajtjes për ju dhe për statistika.   Kliko këtu pë të lexuar kushtet
Pranoj kushtet