0
Kosovo Pass


Ventiox sh.p.k

Prishtinë:
Rr. Rexhep Luci 37/7
10000, Prishtinë
Kosovë

Prizren:
Rr. Bujar Godeni 32
20000, Prizren
Kosovë

Email:
info@kosovopass.com

Mob:
+38349663311
+38349663322
Ky projekt është zhvilluar me mbështetje të:
Shërbimi i pagesave online mundësuar nga:
  Tiketa për aktivitetin [X]  
Duke përdorur KosovoPass.com ju pajtoheni me kushtet e përdorimit dhe politikat tona të Cookies. Cookies përdoren me qëllim të personalizimit të përmbajtjes për ju dhe për statistika.   Kliko këtu pë të lexuar kushtet
Pranoj kushtet