0
KosovoPass.com - Bileta juaj drejt krijimit të kujtimeve të paharrueshme!

KosovoPass.com synon të jetë pikënisja juaj drejt Avneturave të jashtëzakonshme, Eksperiencave të paharrueshme dhe qasja drejt akomodimeve alternative rurale në Kosovë.

Qëllimi i KosovoPass.com është që të shkoj përtej shitjes së biletave që ju sigurojnë qasjen
në atraksione të ndryshme në Kosovë, duke ju ofruar informacion të detajizuar për çdo aktivitet
dhe duke ju mundësuar të lexoni përvojat dhe vlerësimet e të tjrëve të cilët kan shfrytëzuar
aktivitetin të cilin ju e konsideroni.

Duke ju servuar të gjitha këto informata ne dëshirojmë të
sigurohemi që ju do të krijoni përvoja të veçanta dhe kujtime të paharueshme.
Ky projekt është zhvilluar me mbështetje të:
Shërbimi i pagesave online mundësuar nga:
  Tiketa për aktivitetin [X]  
Duke përdorur KosovoPass.com ju pajtoheni me kushtet e përdorimit dhe politikat tona të Cookies. Cookies përdoren me qëllim të personalizimit të përmbajtjes për ju dhe për statistika.   Kliko këtu pë të lexuar kushtet
Pranoj kushtet