0
Gjakova Trail
Gjakova Trail Running 21K
Aventurat - Gjakovë

Gjakova Trail Running 21K

10 Shtator 2022 - Gjakova Trail Running 21K
Lista e pjesëmarrësve:
21K
1001
BERAT BEJTULLAHU
M
XK
1002
KASTRIOT BARUTI
M
XK
Shkugëza
1003
GAZMEND DOLI
M
XK
Vëllaznimi
1004
ERëMIRA SHEHU
F
XK
-
1005
SHKUMBIN VULA
M
XK
-
1006
ERBLIN TABAKU
M
XK
Vllaznimi
1007
GENAELA BEJTULLAHU
F
XK
7
1008
FLAKE DERMAKU
F
XK
7
1009
KUSHTRIM KOMONI
M
AL
-
1010
LIS HOXHA
M
XK
7
1011
VALDRIN LLUKA
M
XK
Eloi Roi
1012
DURIM KEPUSKA
M
AL
kepuskas
1013
NOLIANA KUSARI
F
XK
-
1014
LUNDRIM QARRI
M
XK
Vllaznimi
1015
ELIRD QARRI
M
XK
Vllaznimi
1016
BERNARD NIKAJ
M
XK
KTRA
1017
ENGJELL LLESHI
M
XK
Vllaznimi
1018
FLAMUR MULA
M
XK
Vllaznimi
1019
SKENDER GASHI
M
XK
Ka Rahoveci
1020
GRANIT BORDONIQI
M
XK
KTRA
1021
ENIS ALIU
M
RS
Klubi i atletikës Lugina
1022
LABINOT KOLA
M
XK
KTRA
1023
ORHAN BAKALLI
M
XK
-
1024
ADEM ZAJMI
M
XK
-
1025
SYL BUSHATI
M
XK
-
1026
SOTIR QIRJAQI
M
AL
Maraton Albania Tiranë
1027
ERZEN ZYBERAJ
M
XK
XX
1028
ERGYS REXHA
M
XK
Vllaznimi
1029
A LLESHI
M
XK
Nederland
1030
ARTAN HARAQIA
M
XK
Vellaznimi
1031
GENC BOSHNJAKU
M
XK
Vllaznimi
1032
ARTAN SEJDIU
M
XK
ska
1033
SHKUMBIN HOXHA
M
XK
-
1034
BLERIM ELSHANI
M
XK
Ska
1035
BLERAT KATONA
M
FI
Hyvinkään juoksijat ry
1036
ARIZONA BERDYNAJ
F
XK
solo
1037
FESTIM KRASNIQI
M
XK
-
1038
SHABAN KRASNIQI
M
XK
-
1039
ASTRIT AHMA
M
XK
Shkugëza
1040
ARBEN BAKALLI
M
XK
Vellaznimi
1041
RICARD MüLLER
M
CH
NA
1042
BEJTUSH KIçMARI
M
XK
KTRA
1043
BLERTA DELIU KODRA
F
XK
Run like her
1044
SHKUMBIN CENA
M
XK
KTRA
1045
URAGAN ALIJA
M
XK
KTRA
1046
AGON GASHI
M
XK
KTRA
1047
VIGAN MUSTAFA
M
XK
KTRA
1048
VIKTOR LLESHDEDAJ
M
XK
XX
1049
JAK KOMANI
M
XK
Shkugëza
1050
ELVIRA DUSHKU
F
XK
Federata e Basketbollit e Kosoves
1051
EDIS KRUSHA
M
XK
E-19
1052
DIELLLOR LLESHI
M
XK
Vllaznimi
1053
GERSILD MEMA
M
AL
Trailruningalbania
1054
ARBER SPAHIJA
M
XK
Vllaznimi
1055
SALI SHOSHI
M
XK
Gërmia 555
1056
RENATO DORZI
M
AL
Fly runer
1057
ARDITA RAPUCA
F
XK
Gërmia 555
1058
ARTAN THAQI
M
XK
KTRA
1059
ERIDA KURSHUMLIJA
F
XK
XTrailers
1060
RILIND KABASHI
M
XK
NA
1061
LABINOT LIMONI
M
XK
KTRA
1062
FJOLLA KAVAJA DULA
F
XK
KTRA
1063
NAIM FONIQI
M
XK
Xx
1064
ENIS HAJZERI
M
XK
-
1065
ARTA BUJUPI
F
XK
KTRA
1066
BEKIM JUNIKU
M
XK
Na
1067
HAJREDIN FERATAJ
M
XK
MARATON ALBANIA
1068
DREN SHEHU
M
XK
jo
1069
JASHAR STATOVCI
M
XK
KTRA
1070
BUJAR GASHI
M
XK
KTRA
1071
ILIR REXHA
M
XK
Jo
1072
FENIKS HOXHA
M
XK
Vëllaznimi
1073
YLBER HALITI
M
SR
Klubi i atletikës Lugina
1074
SAFET SYLAJ
M
XK
Theranda 1992
1075
VALON SHABANI
M
XK
Prishtina
1076
BELTINA ZYBERAJ
F
XK
XX
1077
GOJART ZYBERAJ
M
XK
XX
1078
NAIM ZYBERAJ
M
XK
XX
1079
FLORENT OLLONI
M
XK
LULI
1080
ASTRON DRESHAJ
M
XK
Nomads
1081
KUQE BRAHA
F
XK
KTRA
1082
EDMOND JAKUPI
M
XK
Polocia e Kosoves
1083
FEHMI RAMOSAJ
M
XK
X-Trailers
1084
RUBIK HIMADUNA
M
XK
XX
1085
YLBER PREKAZI
M
XK
1086
ISMAJL HAXHIJA
M
XK
Germia555
1087
VALDETE QOLLAKU
F
XK
Nomads
1088
ISA GACAFERI
M
XK
XTrailers
1089
ALBULENA SADIKAJ UKAJ
F
XK
KTRA
1090
ALBAN KURTISHI
M
XK
X Trailers
1091
SHPEND MUHAXHIRI
M
XK
shkugeza 555
1092
ALBAN DELIJA
M
XK
Vllaznimi
1093
ABDURAHMAN KOCBASHLI
M
XK
04
1094
NATYRA SHALA
F
XK
xX
1095
ÇLIRIM SAHITI
M
XK
KTRA
1096
XHEVDET XHEMAJLI
M
XK
KTRA
1097
KUSHTRIM PALUSHI
M
XK
X-Trailers
1098
IMER KURTESHI
M
XK
Sh.b.a Lybeyeni ferizaj (Ferizaj Runners)
1099
ARTAN ISMAJLI
M
XK
Sh.b.a Lybeteni (Ferizaj runners)
1100
DR.SPEC. PASHK SHALA
M
XK
Shkugëza
1101
DONJETA KELMENDI
F
XK
vet
1102
ILIR RRACI
M
XK
Gjakove
1103
JON HASIMJA
M
XK
-
1104
LEUTRIM BAJRAMI
M
XK
KTRA
1105
ISAK SHEHOLLI
M
XK
Germia 555
1106
SHERIF GERBESHI
M
XK
Germia 555
1107
LEUTRIM OSMANI
M
XK
XTrailers
1108
ARDIAN VELIU
M
XK
X-Trailers
1109
FISNIK UKA
M
XK
Vushtrria
1110
GAZMEND GJYSHINCA
M
XK
Vushtrria
1111
SHEFQET KERA
M
XK
Vushtrria
1112
REFIK POPOVA
M
XK
Vushtrria
1113
ISMET FERATI
M
XK
Vushtrria
1114
EKREM BEHRAMI
M
XK
Vushtrria
1115
ARSIM MLINAKU
M
XK
Vushtrria
1116
ERMIRA SHEHU
F
XK
x
1117
RRON YMERI
M
XK
x
1118
ARBEN HAXHOSAJ
M
XK
Shkugëza
1119
SHKELQIM KURHASKU
M
XK
Shkugeza
1120
LUAN AJETI
M
XK
KTRA
1121
EMIN GRAJQEVCI
M
XK
KA Blinaja Lipjan
1122
MEXHID REXHAJ
M
XK
Germia555
1123
AGON KRASNIQI
M
XK
SOLO
1124
IMER ASLLANI
M
XK
Germia555
1125
ARDIANA ASLLANI
F
XK
Germia555
1126
UKE GASHI
M
XK
Germia555
1127
NEXHAT HAJDARI
M
XK
Germia555
1128
MAILINDA SYLEJMANI
F
XK
Germi 555
1129
SHPRESA RAMA
F
XK
Germia555
1130
KALTRINA HOCAOGLU
F
XK
Germia555
1131
NEXHMIJE BIKLIQI
F
XK
Germia 555
1132
YLLI DALLADAKU
M
XK
Ferizaj Runners
1133
ARDIT BROVINA
M
XK
Shba Pashtriku
1134
ALBANA SULEJMANI
F
XK
Germia555
1135
DURIM BROVINA
M
XK
-
1136
VEGIM DUJAKA
M
XK
-
1137
PELLUMB MUHAXHIRI
M
XK
555
1138
ALBAN JETULLAHU
M
XK
COMANDO
1139
ARDITA BERISHA SHOSHI
F
XK
Germia 555
1140
BEKIM EMINI
M
XK
Ska
1141
SANDRI GJOCI
M
XK
Shkugëza
1142
BESARTA BERISHA
F
XK
Gërmia 555
1143
FATIME ADEMI
F
XK
Gërmia 555
1144
IZJADIN ADEMI
M
XK
Gërmia 555
1145
FEIM HOXHA
M
XK
Gërmia 555
1146
SARANDë HOXHA
F
XK
Gërmia 555
1147
ALBAN MORINA
M
XK
Germia 555
1148
EREN BEKSAC
M
XK
Prizren
1149
BAJRAM PIRANA
M
XK
Prizren
1150
ARSIM MORINA
M
XK
Xhamia Sefes
1151
BESNIK DEMAJ
M
XK
KA Burimi
1152
NEXHAT DRESHAJ
M
XK
KA Burimi
1153
DONIK BLAKAJ
M
XK
KA Burimi
1154
HEDON MAXHARRAJ
M
XK
KA Burimi
1155
ZYMER ALAJ
M
XK
KA " Juniku "
1156
ALBERTO LIMAJ
M
XK
Ferizaj Runers
1157
KRENAR DURAKU
M
SE
Mach 5
1158
SARANDA BARUTI
M
XK
Shkugëza
1159
FIKRET SHATRI
M
XK
Maraton Albania
1160
BERAT FEJZA
M
XK
KA Burimi
1161
MIRSA KULIQI
F
XK
Germia555
1162
RITA KATONA
F
FI
Wellbeing with Sally
1163
BEKIM FETAHU
M
XK
Gërmia 555
1164
KRESHNIK BYTYCI
M
XK
Germia 555
1165
SHKELZEN KOLLUDRA
M
XK
Shkugëza
1166
ADRIAN DEçANI
M
XK
Peja
1167
SHEND HOXHA
M
XK
Ambient
1168
KUSHTRIM KOMONI
F
XK
Ambient
1169
DRILON KUMNOVA
M
XK
.
1170
BEKIM MUSTAFA
M
XK
Gërmia 555
1171
VALON NEZIRI
M
XK
Germia555
1172
SHEFKI HYSENI
M
XK
Vushtrria
1173
TAULANT BEJTULLAHU
M
XK
Shba Pashtriku
1174
NERITAN DOçI
M
XK
Gërmia 555
1175
GRESA BAKRAQI
F
XK
Klubi Atletikes Besa Peje
1176
KIRSI JANTUNEN
F
FI
Joensuun Jääkarhut
1177
ARSIM KALABRIA
M
XK
Vllaznimi
1178
EDMOND TABAKU
M
XK
XX
1179
PERPARIM TABAKU
M
XK
Dogana e Kosoves
1180
AHMET MAMAJ
M
XK
Gjakova Trail Running 21K
1181
MODEST BEQA
M
XK
Vëllaznimi
1182
LIRIDON BALLATA
M
XK
X-Trailers
1183
DRILON VISOKA
M
XK
KTRA
1184
ARLINDA ISUFI
F
XK
Germia 555
1185
ENVER HASANI
M
XK
Vushtrria
1186
JASHAR GERGURI
M
XK
Vushtrria
1187
PēRPARIM MUJA
M
XK
Xtrailers
1188
ARTA KRASNIQI
F
XK
XX
Produkte të ngjajshme
Vrapimi i nëntorit
Vrapimi i nëntorit është garë e vrapimit që organizohet me 28 nëntor 2021.
nga: 8.00 €
Nuk ka ende vlerësime
Via Ferrata Weekend në Kosovë
Aventurë dhe kujtime të veçanta në Via Ferrata fundjavën tuaj në Kosovë. Shijoni dhe përjetoni aventurën në Pejë, Deçan dhe Prizren!
nga: 95.00 €
Nuk ka ende vlerësime
Hiking dhe Joga në Majën e Skarpës
Një aventurë dimëror diku në male me dëborë është ajo çka na duhet. Bashkohuni me ne për shëtitje dhe yoga në Skarpa Peak. Maja Skarpës ndodhet në kufi midis Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut dhe është pjesë e vargmaleve të Sharrit, ka një terren mesatarisht të vështire dhe në lartësi mbidetare 2476m. Gjatë rrugës për në majë do të keni mundësi të shihni, ``Vertopi`` ``Maja e Zeze``, Liqeni i Karanikolles ``, dhe të gjitha majat e ``via Dinarica``.
nga: 79.00 €
Nuk ka ende vlerësime
Hiking dhe Kamping në çatin e Kosovës - Maja e Gjeravicës
Të jesh në maje të Kosovës dhe i rrethuar nga pamja mahnitëse që vetëm Maja e Gjeravicës mund të sigurojë, mund të duket si një ëndërr, por na besoni, është e vërtetë. Gjeravica është një nga shëtitjet më të bukura në malet e Kosovë; në të njëjtën kohë është maja më e lartë në Kosovë me një lartësi mbidetare (2656m). Gjatë ngjitjes deri në maje, do të hasim shumë liqene akullnajore, liqeni i Gjeravicës është liqeni më i madh dhe qëndron nën maje, reflektimi i majës në liqen jep një pamje madhështore. Origjina e liqenit është nga lumi Erenik, është aq i madh sa aty mund edhe të shijojmë notimin.
nga: 60.00 €
Nuk ka ende vlerësime
Ky projekt është zhvilluar me mbështetje të:
Shërbimi i pagesave online mundësuar nga:
  Tiketa për aktivitetin [X]  
Duke përdorur KosovoPass.com ju pajtoheni me kushtet e përdorimit dhe politikat tona të Cookies. Cookies përdoren me qëllim të personalizimit të përmbajtjes për ju dhe për statistika.   Kliko këtu pë të lexuar kushtet
Pranoj kushtet