0
Gjakova Trail
Gjakova Trail Running 21K
Aventurat - Gjakovë

Gjakova Trail Running 21K

10 Shtator 2022 - Gjakova Trail Running 21K
Lista e pjesëmarrësve:
21K
1001
Berat Bejtullahu
M
XK
1002
Kastriot Baruti
M
XK
Shkugëza
1003
Gazmend Doli
M
XK
Vëllaznimi
1004
Erëmira Shehu
F
XK
-
1005
Shkumbin Vula
M
XK
-
1006
Erblin Tabaku
M
XK
Vllaznimi
1007
Genaela Bejtullahu
F
XK
7
1008
Flake Dermaku
F
XK
7
1009
Kushtrim Komoni
M
AL
-
1010
Lis Hoxha
M
XK
7
1011
Valdrin Lluka
M
XK
Eloi Roi
1012
Durim Kepuska
M
AL
kepuskas
1013
Noliana Kusari
F
XK
-
1014
Lundrim Qarri
M
XK
Vllaznimi
1015
Elird Qarri
M
XK
Vllaznimi
1016
Bernard Nikaj
M
XK
KTRA
1017
Engjell Lleshi
M
XK
Vllaznimi
1018
Flamur Mula
M
XK
Vllaznimi
1019
Skender Gashi
M
XK
Ka Rahoveci
1020
Granit Bordoniqi
M
XK
KTRA
1021
Enis Aliu
M
RS
Klubi i atletikës Lugina
1022
Labinot Kola
M
XK
KTRA
1023
Orhan Bakalli
M
XK
-
1024
Adem Zajmi
M
XK
-
1025
Syl Bushati
M
XK
-
1026
Sotir Qirjaqi
M
AL
Maraton Albania Tiranë
1027
Erzen Zyberaj
M
XK
XX
1028
Ergys Rexha
M
XK
Vllaznimi
1029
A Lleshi
M
XK
Nederland
1030
Artan Haraqia
M
XK
Vellaznimi
1031
Genc Boshnjaku
M
XK
Vllaznimi
1032
Artan Sejdiu
M
XK
ska
1033
Shkumbin Hoxha
M
XK
-
1034
Blerim Elshani
M
XK
Ska
1035
Blerat Katona
M
FI
Hyvinkään juoksijat ry
1036
Arizona Berdynaj
F
XK
solo
1037
Festim Krasniqi
M
XK
-
1038
Shaban Krasniqi
M
XK
-
1039
Astrit Ahma
M
XK
Shkugëza
1040
Arben Bakalli
M
XK
Vellaznimi
1041
RICARD MüLLER
M
CH
NA
1042
Bejtush Kiçmari
M
XK
KTRA
1043
Blerta Deliu Kodra
F
XK
Run like her
1044
Shkumbin Cena
M
XK
KTRA
1045
Uragan Alija
M
XK
KTRA
1046
Agon Gashi
M
XK
KTRA
1047
Vigan Mustafa
M
XK
KTRA
1048
Viktor Lleshdedaj
M
XK
XX
1049
Jak Komani
M
XK
Shkugëza
1050
Elvira Dushku
F
XK
Federata e Basketbollit e Kosoves
1051
Edis Krusha
M
XK
E-19
1052
Dielllor Lleshi
M
XK
Vllaznimi
1053
Gersild Mema
M
AL
Trailruningalbania
1054
Arber Spahija
M
XK
Vllaznimi
1055
Sali Shoshi
M
XK
Gërmia 555
1056
Renato Dorzi
M
AL
Fly runer
1057
Ardita Rapuca
F
XK
Gërmia 555
1058
Artan Thaqi
M
XK
KTRA
1059
Erida Kurshumlija
F
XK
XTrailers
1060
Rilind Kabashi
M
XK
NA
1061
Labinot Limoni
M
XK
KTRA
1062
Fjolla Kavaja Dula
F
XK
KTRA
1063
Naim Foniqi
M
XK
Xx
1064
Enis Hajzeri
M
XK
-
1065
Arta Bujupi
F
XK
KTRA
1066
Bekim Juniku
M
XK
Na
1067
Hajredin Ferataj
M
XK
MARATON ALBANIA
1068
Dren Shehu
M
XK
jo
1069
Jashar Statovci
M
XK
KTRA
1070
Bujar Gashi
M
XK
KTRA
1071
Ilir Rexha
M
XK
Jo
1072
feniks hoxha
M
XK
Vëllaznimi
1073
Ylber Haliti
M
SR
Klubi i atletikës Lugina
1074
Safet Sylaj
M
XK
Theranda 1992
1075
Valon Shabani
M
XK
Prishtina
1076
Beltina Zyberaj
F
XK
XX
1077
Gojart Zyberaj
M
XK
XX
1078
Naim Zyberaj
M
XK
XX
1079
Florent Olloni
M
XK
LULI
1080
Astron Dreshaj
M
XK
Nomads
1081
Kuqe Braha
F
XK
KTRA
1082
Edmond Jakupi
M
XK
Polocia e Kosoves
1083
Fehmi Ramosaj
M
XK
X-Trailers
1084
Rubik Himaduna
M
XK
XX
1085
Ylber PREKAZI
M
XK
1086
Ismajl Haxhija
M
XK
Germia555
1087
Valdete Qollaku
F
XK
Nomads
1088
Isa Gacaferi
M
XK
XTrailers
1089
Albulena Sadikaj Ukaj
F
XK
KTRA
1090
Alban Kurtishi
M
XK
X Trailers
1091
Shpend Muhaxhiri
M
XK
shkugeza 555
1092
Alban Delija
M
XK
Vllaznimi
1093
Abdurahman Kocbashli
M
XK
04
1094
Natyra Shala
F
XK
xX
1095
Çlirim Sahiti
M
XK
KTRA
1096
Xhevdet Xhemajli
M
XK
KTRA
1097
Kushtrim Palushi
M
XK
X-Trailers
1098
Imer Kurteshi
M
XK
Sh.b.a Lybeyeni ferizaj (Ferizaj Runners)
1099
Artan Ismajli
M
XK
Sh.b.a Lybeteni (Ferizaj runners)
1100
dr.spec. Pashk Shala
M
XK
Shkugëza
1101
Donjeta Kelmendi
F
XK
vet
1102
Ilir Rraci
M
XK
Gjakove
1103
Jon Hasimja
M
XK
-
1104
Leutrim Bajrami
M
XK
KTRA
1105
Isak Sheholli
M
XK
Germia 555
1106
Sherif Gerbeshi
M
XK
Germia 555
1107
Leutrim Osmani
M
XK
XTrailers
1108
Ardian Veliu
M
XK
X-Trailers
1109
Fisnik Uka
M
XK
Vushtrria
1110
Gazmend Gjyshinca
M
XK
Vushtrria
1111
Shefqet Kera
M
XK
Vushtrria
1112
Refik Popova
M
XK
Vushtrria
1113
Ismet Ferati
M
XK
Vushtrria
1114
Ekrem Behrami
M
XK
Vushtrria
1115
Arsim Mlinaku
M
XK
Vushtrria
1116
Ermira Shehu
F
XK
x
1117
Rron Ymeri
M
XK
x
1118
Arben Haxhosaj
M
XK
Shkugëza
1119
Shkelqim Kurhasku
M
XK
Shkugeza
1120
Luan Ajeti
M
XK
KTRA
1121
Emin Grajqevci
M
XK
KA Blinaja Lipjan
1122
Mexhid Rexhaj
M
XK
Germia555
1123
Agon Krasniqi
M
XK
SOLO
1124
Imer Asllani
M
XK
Germia555
1125
Ardiana Asllani
F
XK
Germia555
1126
Uke Gashi
M
XK
Germia555
1127
Nexhat Hajdari
M
XK
Germia555
1128
Mailinda Sylejmani
F
XK
Germi 555
1129
Shpresa Rama
F
XK
Germia555
1130
Kaltrina Hocaoglu
F
XK
Germia555
1131
Nexhmije Bikliqi
F
XK
Germia 555
1132
Ylli Dalladaku
M
XK
Ferizaj Runners
1133
Ardit Brovina
M
XK
Shba Pashtriku
1134
Albana Sulejmani
F
XK
Germia555
1135
Durim Brovina
M
XK
-
1136
Vegim Dujaka
M
XK
-
1137
Pellumb Muhaxhiri
M
XK
555
1138
Alban Jetullahu
M
XK
COMANDO
1139
Ardita Berisha Shoshi
F
XK
Germia 555
1140
Bekim Emini
M
XK
Ska
1141
Sandri Gjoci
M
XK
Shkugëza
1142
Besarta Berisha
F
XK
Gërmia 555
1143
Fatime Ademi
F
XK
Gërmia 555
1144
Izjadin Ademi
M
XK
Gërmia 555
1145
Feim Hoxha
M
XK
Gërmia 555
1146
Sarandë Hoxha
F
XK
Gërmia 555
1147
Alban Morina
M
XK
Germia 555
1148
Eren Beksac
M
XK
Prizren
1149
Bajram Pirana
M
XK
Prizren
1150
Arsim Morina
M
XK
Xhamia Sefes
1151
Besnik Demaj
M
XK
KA Burimi
1152
Nexhat Dreshaj
M
XK
KA Burimi
1153
Donik Blakaj
M
XK
KA Burimi
1154
Hedon Maxharraj
M
XK
KA Burimi
1155
Zymer Alaj
M
XK
KA " Juniku "
1156
Alberto Limaj
M
XK
Ferizaj Runers
1157
Krenar Duraku
M
SE
Mach 5
1158
Saranda Baruti
M
XK
Shkugëza
1159
Fikret Shatri
M
XK
Maraton Albania
1160
Berat Fejza
M
XK
KA Burimi
1161
Mirsa Kuliqi
F
XK
Germia555
1162
RITA KATONA
F
FI
Wellbeing with Sally
1163
Bekim Fetahu
M
XK
Gërmia 555
1164
Kreshnik Bytyci
M
XK
Germia 555
1165
Shkelzen Kolludra
M
XK
Shkugëza
1166
Adrian Deçani
M
XK
Peja
1167
Shend Hoxha
M
XK
Ambient
1168
Kushtrim Komoni
F
XK
Ambient
1169
Drilon Kumnova
M
XK
.
1170
Bekim Mustafa
M
XK
Gërmia 555
1171
Valon Neziri
M
XK
Germia555
1172
Shefki Hyseni
M
XK
Vushtrria
1173
Taulant Bejtullahu
M
XK
Shba Pashtriku
1174
Neritan Doçi
M
XK
Gërmia 555
1175
Gresa Bakraqi
F
XK
Klubi Atletikes Besa Peje
1176
Kirsi Jantunen
F
FI
Joensuun Jääkarhut
1177
Arsim Kalabria
M
XK
Vllaznimi
1178
Edmond Tabaku
M
XK
XX
1179
Perparim Tabaku
M
XK
Dogana e Kosoves
1180
Ahmet Mamaj
M
XK
Gjakova Trail Running 21K
1181
Modest Beqa
M
XK
Vëllaznimi
1182
Liridon Ballata
M
XK
X-Trailers
1183
Drilon Visoka
M
XK
KTRA
1184
Arlinda Isufi
F
XK
Germia 555
1185
Enver Hasani
M
XK
Vushtrria
1186
Jashar Gerguri
M
XK
Vushtrria
1187
Pērparim Muja
M
XK
Xtrailers
1188
Arta Krasniqi
F
XK
XX
Produkte të ngjajshme
Ngjitje në majen e Piribregut në Bjeshkët e Sharrit
Të dielen me 01. 11. 2020 grupi i bjeshkatarëve “Nomad” organizon hiking në Majën e Piribregut, 2524m lartësi mbidetare.
nga: 15.00 €
Nuk ka ende vlerësime
Paragliding Prizren
Fluturime dyshe me Paragllajd mbi qytetin e Prizrenit
nga: 70.00 €
Nuk ka ende vlerësime
Via Ferrata Marimangat
Via Ferrata Marimangat është e gjatë 1 km dhe merr kohë rreth 3 deri në 4 orë deri në përfundim. Kalon nga ura Tibetiane që është 40 metra e gjatë dhe 60 metra e lartë. Konsiderohet si ``e vështirë`` dhe sugjerohet të keni eksperiencë paraprake. Cmimi: 60 Euro per nje person; 30 Euro per person per grupet prej 2 personash; 20 Euro per person per grupet prej 3 ose me shume personash.
nga: 60.00 €
Nuk ka ende vlerësime
Via Ferrata - Shpellat Binjake
Shpella më tërheqëse Via Ferrata, shpella më e famshme Binjake në Ballkan, me dy korridore me gjatësi hyrje - dalje 70m është vendosur në malet e Istogut - Bajshe, 14km nga qyteti i Istogut. Duhen 30 minuta deri në 1 orë për ta vizituar brenda.
nga: 25.00 €
Nuk ka ende vlerësime
Ky projekt është zhvilluar me mbështetje të:
Shërbimi i pagesave online mundësuar nga:
  Tiketa për aktivitetin [X]  
Duke përdorur KosovoPass.com ju pajtoheni me kushtet e përdorimit dhe politikat tona të Cookies. Cookies përdoren me qëllim të personalizimit të përmbajtjes për ju dhe për statistika.   Kliko këtu pë të lexuar kushtet
Pranoj kushtet