0
 
Explore Kosovo
Great
adventures
Popular
Experiences
Rural
Accommodations
Prizren, Peja, Istog or Prishtina - find the most attractive Adventures in Kosova
TOP rated Kosovo Adventures
Jazinca Lake / Sharr
Përjetoni bukuritë e liqenit të jashtëzakonshëm të Jazhinces në Bjeshkët e Sharrit.
from: 20.00 €
No reviews yet
Oshlak Peak / Sharr
Walking the ridge of Oshlak is one of the most panoramic walks in the Sharr mountains
from: 15 €
No reviews yet
Via Ferrata - Twin Caves
The most attractive cave Via Ferrata, the most famous Twin Cave in the Balkans, with two corridors with an entrance-exit length of 70m is located in the mountains of Istog - Bajshe, 14km from the city of Istog. It takes 30 minutes to 1 hour to visit inside.
from: 20 €
No reviews yet
Hiking in Mokna Mountains - The Beauty of the Balkans
Beautiful things arise when people and mountains meet in all things of nature there is something wonderful. Because after all, you will not remember the time you spent working in an office, but you will remember the time you spent enjoying climbing mountains.
from: 15 €
No reviews yet
Via Ferrata Panorama
Via Ferrata ``Panorama`` Prizren, is located in the great gorge of Lumbardh river in Prizren
from: 20.00 €
4.25   (2 reviews)
Paragliding Prizren
Tandem flight obove the city of Prizren
from: 80.00 €
5.00   (12 reviews)
Life is better on a mountain bike
You can experience all the activities and adventures with mountain bikes within 3 days in the enchanting mountains Mokna `` Beauty of the Balkans`` - Istog. The best way to experience the grandeur of mountain trails!
from: 25 €
No reviews yet
I do not need therapy, camping is what I need
There are many reasons to enjoy camping when you travel because life is good when you are camping.
from: 25 €
No reviews yet
Prizren, Peja, Istog or Prishtina - find the most attractive Experiences in Kosova
TOP rated Kosovo Experiences
Explore the Cave Curch
Explore the magnificent St. Piters Cave Curch in Kabash
from: 17 €
No reviews yet
Mushroom hunting
Seasonal mushroom hunting in Sharr mountains
from: 15.00 €
No reviews yet
Camping at Sharr
Camping at 1800m, 5 billion starts hotel at Sharr mountains
from: 35.00 €
No reviews yet
All the Adventures and Experiences in Kosova
Find the attractions and experiences in your city
Sharr Mountains
Pristina
Istog
Amazing services offered with love by passionate professionals
Shijo edhe ti
Kayak Kosova
Afrim Selimi
Bujtina LOJZA
Kosovo Rocks
Experience Kosova
Moments, memories, experiences and stories
Lived in different activities in Kosovo
From:Qëndresa Gashi
Gjeravica magjepsëse
Kur alarmi cingërroj, dielli i mëngjesit nuk e kishte takuar ende majën e Gjeravicës. U zgjuam në orën 4 të mëngjesit për tu bërë gati shpejt e shpejt për aventurën e re që po na priste.
Job offers for outdoors professionals
Vacancies
25/02/2024, Ftesë për ofertë
Trajnim për udhërrëfyes dhe bujtina
Ofrimi i ketij shërbimi kërkohet për periudhën 09.03.2024 deri më 30.04.2024.
Afati i fundit për aplikim: 04/03/2024
Shkarko dokumentin e plotë25/02/2024, Ftesë për ofertë
Trajnim, dizajn, webfaqe dhe promovim
Ofrimi i ketij shërbimi kërkohet për periudhën 09.03.2024 deri më 10.05.2024.
Afati i fundit për aplikim: 05/03/2024
Shkarko dokumentin e plotë
This project has been supported by:
Payments and card processing offered by:
  Tiketa për aktivitetin [X]  
By using KosovoPass.com you agree with our terms of use and the use of Cookies. Cookies are used for content personalization purposes and for statistics.   Click here to read the Terms of use
Accept terms